Jezik

eng

Pratite nas

U prva dva dana prodaje prodato 15 000 karata za FEST!

Za prva dva dana prodaje planulo je više od 15 000 karata za FEST, što je svojevrsni rekord.

Naša publika voli film, a bioskopi i dalje žive - nedvosmislena je poruka koju je poslala beogradska publika nakon što je za samo dva dana prodato 15 000 karata za 47. FEST!

Najtraženije su bile karte za svečano otvaranje i film Miljenica, kao i za film Žena u Sava centru. Podsećamo da je kupovina karata za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine moguća i preko sajta www.tickets.rs, a ukoliko karata na sajtu nema, ili niste zadovoljni izborom mesta, potražite ih direktno na blagajnama sala. 

Veliko interesovanje vlada i za film Oni kao i za holivudske hitove poput filma Zelena Knjiga, ali i za neke premijere domaćih filmova kao što je film Šavovi Miše Terzića. 

Popust od 10% na komplete karata važi do petka, 15. februara. Komplet karata po terminskoj liniji može se kupiti za bilo koju salu. Personalizovani komplet karata čini bilo kojih deset karata za Sava centar, Kombank dvoranu i Dom omladine, a važi samo za online kupovinu. Popust se obračunava na tačno deset odabranih karata. 

47. FEST počinje sledeće nedelje, u petak  22. februara, a trajaće do nedelje, 3. marta. 

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Staropramen
 
Nescafe
 
Hubert